Απάντηση στην επίθεση Δημήτρη Χριστόφια

Ενώ ο κυπριακός λαός συνεχίζει να πληρώνει κυριολεκτικά και μεταφορικά το τίμημα των προσωπικών λαθών και εμμονών του, ο κ. Χριστόφιας επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο με μια πανικόβλητη και εν πολλοις ασυνάρτητη επίθεση στον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Επικαλούμενος διαστρεβλωτικά και αποσπασματικά τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ο κ. Χριστόφιας προσπαθεί να δικαιολογήσει τη δική του πολιτική που δεν ήταν άλλη από την επαναφορά του Σχεδίου Ανάν και τις «γενναιόδωρες προσφορές» προς την τουρκική πλευρά.

Αντί λοιπόν ο κ. Χριστόφιας να διαστρεβλώνει την ιστορία και τα γεγονότα, τον καλούμε να απαντήσει επιτέλους στον κυπριακό λαό γιατί παραβίασε τις ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου και τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, κάνοντας «γενναιόδωρες προσφορές» στην τουρκική πλευρά και αποδεχόμενος, μεταξύ άλλων, την εκ περιτροπής προεδρία και τις 4 ελευθερίες στους Τούρκους υπηκόους;

Ο κ. Χριστόφιας φέρει τεράστια ευθύνη για την απομάκρυνση από μια σωστή λύση, για την υποβάθμιση της Κυπριακής Δημοκρατίας και για την αναβάθμιση του κατοχικού ψευδοκράτους. Και ασφαλώς, για την καταστροφή της κυπριακής Οικονομίας.

Αντί να διαστρεβλώνει τον Τάσσο Παπαδόπουλο, ας κάνει επιτέλους την αυτοκριτική του.

 

Γραφείο Τύπου
14 Μαΐου 2017

Μείνε Συντονισμένος!

Κάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις τα νέα, ανακοινώσεις και απόψεις του Δημοκρατικού Κόμματος.