ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Το Εκτελεστικό Γραφείο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Δημοκρατικού Κόμματος συνεδρίασαν σήμερα, συζήτησαν διεξοδικά το θέμα του Συνεργατισμού και:

  1. Σημείωσαν ως θετική εξέλιξη και επιτυχία του Δημοκρατικού Κόμματος την υιοθέτηση των εισηγήσεων του κόμματος στα υπό συζήτηση κυβερνητικά νομοσχέδια.
  2. Σημείωσαν ως θετική εξέλιξη και επιτυχία του Δημοκρατικού Κόμματος την ετοιμασία από την Κυβέρνηση των σχεδίων Εστία και Φορέα Διαχείρισης των Μη Εξυπηρετουμένων Δανείων του Συνεργατισμού και τόνισαν την πρόθεση του Κόμματος να παρακολουθήσει και να διασυνδέσει την εφαρμογή των σχεδίων αυτών, με τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019.
  3. Αποφάσισαν να υπερψηφίσουν τα νομοσχέδια της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης της ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, την ερχόμενη Κυριακή.
  4. Επιμένουν στην ανάγκη ανάληψης ευθύνης και παραίτησης των υπαίτιων του εκβιασμού της κοινωνίας και του καταθετικού συστήματος και τονίζουν ότι η παραμονή στις θέσεις τους, σε πολιτικό και εποπτικό επίπεδο, ενισχύει την αναξιοπιστία των αρμόδιων θεσμών και προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.

 

Γραφείο Τύπου

6 Ιουλίου 2018

Μείνε Συντονισμένος!

Κάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις τα νέα, ανακοινώσεις και απόψεις του Δημοκρατικού Κόμματος.