Εκτίθεται ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, στην προσπάθεια του να αποκομίσει η κυβέρνηση Αναστασιάδη προεκλογικά κέρδη

Είναι με μεγάλη έκπληξη που ακούσαμε τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου να τα βάζει με το Δημοκρατικό Κόμμα, για το θέμα της ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Είναι φανερό ότι ο κ. Νεοφύτου παρασύρεται από την προσπάθεια του να αποκομίσει η κυβέρνηση προεκλογικά κέρδη και στην προσπάθεια αυτή, εκτίθεται.

Η πραγματικότητα είναι η εξής:

Το Δημοκρατικό Κόμμα είχε καταθέσει τον Ιούνιο του 2016, πρόταση νόμου, ο οποίος προνοούσε τον διακανονισμό αποπληρωμής οφειλών στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις και στον ΦΠΑ, με δόσεις.

Τότε, η κυβέρνηση για να πιστωθεί την ευαρέσκεια των πολιτών από μια τέτοια νομοθεσία, έσπευσε να ενημερώσει τη Βουλή ότι είχε ήδη αποστείλει νομοσχέδιο στη Νομική Υπηρεσία, για νομοτεχνική επεξεργασία και ζήτησε την απόσυρση της πρότασης νόμου.

Το Δημοκρατικό Κόμμα, επειδή ενδιαφέρεται για την ουσία και για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολιτών, αποδέχθηκε την εισήγηση της κυβέρνησης και υπερψήφισε το κυβερνητικό νομοσχέδιο.

Μάλιστα, τότε ο κ. Νεοφύτου είχε ευχαριστήσει τα κόμματα για την ομόφωνη ψήφιση του νομοσχεδίου.

Τώρα, επειδή πιστεύει ότι θα προκαλέσει εντυπώσεις, επικρίνει το Δημοκρατικό Κόμμα.

Όμως, οι πολίτες γνωρίζουν ποιος είχε την πρωτοβουλία γι’ αυτό το μέτρο και γνωρίζουν ότι είναι το Δημοκρατικό Κόμμα, που έχει καταθέσει προτάσεις προς όφελος των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Οτιδήποτε άλλο αποτελεί προεκλογική προπαγάνδα του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

 

Γραφείο Τύπου
21 Σεπτεμβρίου 2017

Μείνε Συντονισμένος!

Κάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις τα νέα, ανακοινώσεις και απόψεις του Δημοκρατικού Κόμματος.