Άθως Αντωνιάδης

Είναι ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος, Ειδικός Σύμβουλος και για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης του Προέδρου του Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου. Στις εσωκοματικές εκλογές του Φεβρουαρίου του 2014 εξελέγη 3ος παγκύπρια από τα 15 μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου του Κόμματος. Μετέχει στις Ομάδες Μελετών του Δημοκρατικού Κόμματος και έχει άμεση εμπλοκή στην παραγωγή πολιτικής και προτάσεων του Κόμματος. Είναι ενεργό μέλος στο Δημοκρατικό Κόμμα από τα μαθητικά του χρόνια.

Είναι 44 ετών, γεννημένος στις 25 Μαίου 1972. Γονείς του είναι ο Κυριάκος και η Γεωργία Αντωνιάδη, ιδρυτικά στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος και γνωστοί για την αντιστασιακή τους δράση ενάντια στην ΕΟΚΑ Β’.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά την διάρκεια των σπουδών του ήταν, αρχικά, αντιπρόεδρος και μετά, για 3 χρόνια, Πρόεδρος της ΕΦΟΚΑ (Εθνική Φοιτητική Οργάνωση Κυπρίων Αμερικής) με έντονη δράση στο φοιτητικό κίνημα και στον αγώνα για διαφώτιση για το Κυπριακό στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Μελίνα Διονυσίου και κατοικεί στην κοινότητα του Αγίου Τύχωνα. Είναι αυτοδημιούργητος, ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρησης εμπορίας ειδών για το σπίτι και έτσι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της μεσαίας τάξης.

Μείνε Συντονισμένος!

Κάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις τα νέα, ανακοινώσεις και απόψεις του Δημοκρατικού Κόμματος.