Άγγελος Βότσης

Γεννήθηκε στη Μόρφου το 1963 από τον Αιμίλιο και τη Βαθούλλα Βότση. Σε ηλικία 2 χρονών έχασε τον πατέρα του. Το 1972, σε ηλικία 9 χρονών, μετακόμισε στη Λεμεσό, γενέτειρα της μητέρας του. Αποφοίτησε από το Λανίτειο Γυμνάσιο και υπηρέτησε τη θητεία του στην Εθνική Φρουρά ως Ανθυπολοχαγός. Σπούδασε Φαρμακευτική στη Θεσσαλονίκη και διατηρεί δικό του Φαρμακείο. Σύντροφος της ζωής του η Φρόσω. Παιδιά τους ο Αιμίλιος και η Άρια.

Είναι παρών στο Δημοκρατικό Κόμμα από την ίδρυση του, υπηρετώντας σε διάφορα αξιώματα, στη ΝΕΔΗΚ, στην Αναγέννηση και στο Κόμμα.

Ήταν Πρόεδρος του Μαθητικού Συμβουλίου του Λανιτείου Γυμνασίου. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λεμεσού για 15 χρόνια.

Σήμερα είναι Βουλευτής Λεμεσού, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Γραφείου του Δημοκρατικού Κόμματος, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού και μέλος των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Επικεφαλής του Τομέα Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας του Δημοκρατικού Κόμματος και Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λεμεσού.

Στον ελεύθερο του χρόνο παρακολούθησε και απέκτησε με επιτυχία τα online-courses:

1. Improving Global Health (Harvard University)

2. War for the Greater Middle East (Boston University)

3. Age of Globalization (University of Texas)

4. Behavioral Medicine (Karolinska Institutat)

Επίσης τον ευχαριστεί η ενασχόληση με την κιθάρα και το ψάρεμα.

Μείνε Συντονισμένος!

Κάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις τα νέα, ανακοινώσεις και απόψεις του Δημοκρατικού Κόμματος.