Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης

Είναι γιός του Σοφοκλή και της Νίκης Πιττοκοπίτη, γεννήθηκε το 1955 και μεγάλωσε στην Ίνεια της Πάφου.

Αποφοίτησε αριστούχος απο το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος της Γεωπονοδασολογικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πήρε το Μεταπτυχιακό του Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University of Leicester.

Διετέλεσε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Φοιτητικής Παράταξης Αναγέννηση Θεσσαλονίκης και Γενικός Γραμματέας της ΕΦΕΚ Θεσσαλονίκης.

Από το 1981 διετέλεσε Πρόεδρος της ΝΕΔΗΚ Πάφου, για οχτώ χρόνια και Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Κέντρων Νεότητος Πάφου, για πέντε χρόνια. Στη συνέχεια εκλέγηκε Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος και Επαρχιακός Γραμματέας της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου του Κόμματος.

Σήμερα κατέχει την θέση του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγίου και Διατήρησης Άγριας Ζωής Πάφου. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εθελοντών Πάφου απο το 2013. Επίσης, είναι μέλος της Παγκύπριας Ένωσης Δασολόγων.

Το 2010 ανέλαβε Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών στην επαρχία Λεμεσού και το 2013 στην επαρχία Πάφου. Από το 2015 εργάζεται ως Ανώτερος Διοικητικός Λειτουργός της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου.

Στις εκλογές του 2014 εξελέγη Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του Δημοκρατικού Κόμματος.

Είναι παντρεμένος με την Χρύσω Καραμανλή, έχουν τρία παιδιά, τη Μαρία, τη Νικολέττα και τη Χριστίνα και κατοικούν στην Χλώρακα.

Μείνε Συντονισμένος!

Κάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις τα νέα, ανακοινώσεις και απόψεις του Δημοκρατικού Κόμματος.