Συνάντηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου με τις αγροτικές οργανώσεις

Στήριξη στα βασικά αιτήματα των αγροτικών οργανώσεων, προσέφερε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των οργανώσεων ΠΕΚ, ΕΚΑ, Παναγροτικού και Νέας Αγροτικής.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Παπαδόπουλος υποστήριξε τη δημιουργία δημοπρατηρίου, το οποίο θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα εμπορίας και θα αποτρέπει την εκμετάλλευση των παραγωγών και των καταναλωτών.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος συμφώνησε με τη θέση των αγροτικών οργανώσεων, περί παραχώρησης στους γεωργοκτηνοτρόφους, αντί εκποίησης, των κτιριακών υποδομών του Συνεργατισμού, που εξυπηρετούσαν την αγροτική οικονομία.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι πρέπει να εξευρεθούν τρόποι για μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, που καταναλώνεται για αγροτικές εργασίες.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος στήριξε επίσης το αίτημα των αγροτών, όπως σταματήσει η επιβολή προστίμου σε αγρότες, που είναι ενταγμένοι σε σχέδια του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών και που λόγω των προβλημάτων άρδευσης, καλλιεργούν μικρότερες εκτάσεις από αυτές που έχουν δηλώσει.

Τέλος, ο Νικόλας Παπαδόπουλος επανέλαβε τη στήριξη του, στην πρόταση για δημιουργία του βόρειου αγωγού.

 

Γραφείο Τύπου

17 Δεκεμβρίου 2018         

Μείνε Συντονισμένος!

Κάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις τα νέα, ανακοινώσεις και απόψεις του Δημοκρατικού Κόμματος.